Nilfisk har fundet ny topchef

Nilfisk får ny direktør senest til august. Det er Hans Henrik Lund, som bestyrelsen har udnævnt til ny direktør for divisionen.

Hans Henrik Lund. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nilfisk (Copyright)
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»I den mellemliggende periode fungerer Lars Gjødsbøl, Nilfisks Executive Vice President med globalt ansvar for produktionen, som konstitueret administrerende direktør«, oplyser NKT.

Hans Henrik Lund skal stå i spidsen for et selvstændigt Nilfisk.

»Med udnævnelsen af Hans Henrik Lund får vi den rette profil til at udvikle Nilfisk yderligere, til at lede selskabet som en selvstændig børsnoteret virksomhed og til at udføre vores overordnede strategi om yderligere at konsolidere vores position som verdensleder inden for professionelt rengøringsudstyr«, siger Jens Due Olsen, der er bestyrelsesformand i NKT.

NKT vil splitte holdingselskabet som annonceret i forbindelse med NKT Cables' køb af svenske ABB HV Cables den 21. september 2016 og betinget af gennemførelse af denne handel.

Det er nu op til generalforsamlingen den 21. april at beslutte og gennemføre opsplitningen i andet halvår 2017 hurtigst muligt efter Hans Henrik Lunds tiltrædelse i Nilfisk.