Niels Svenningsen bliver ny topchef i GN Netcom

GN Store Nord har udnævnt Niels Svenningsen som administrerende direktør for GN Netcom og medlem af GN Store Nords direktion fra 1. januar 2014.

Niels Svenningsen Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjarke Ørsted
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

det meddeler GN Store Nord.

Niels Svenningsen erstatter Mogens Elsberg, som har besluttet at opsige sin stilling som administrerende direktør for GN Netcom for at forfølge andre karrieremuligheder.

- Jeg har i høj grad nydt udfordringerne i GN Netcom, og jeg er stolt af de resultater, vi har leveret. Efter jeg kom til virksomheden i 2009, satte vi ambitiøse målsætninger for 2013 – at fordoble EBITA-marginen på bare tre år. I dag, hvor vi er få uger fra at indfri målsætningerne, mener jeg, at tiden er inde til at udforske andre karrieremuligheder, siger Mogens Elsberg.

Niels Svenningsen kommer fra en stilling som Senior Vice President i Hitachi Data Systems baseret i Zürich. Han har været ansvarlig for at drive væksten i Hitachi Data Systems i både Europa, Mellemøsten og Afrika. Han har omfattende erfaring fra IT-sektoren, inklusive ledende stillinger i HP, IBM, Compaq, Topnordic (nu Atea) og tidligere i sin egen IT virksomhed.

/ritzau/FINANS