Neye svinger med håndtasken i stærkt regnskab

Den traditionsrige taskeforhandler Neye leverer stærkt regnskab og fordobler driftsoverskuddet i udfordret marked.

Administrerende direktør i Neye, Camilla Raffnsøe.
Læs mere
Fold sammen

Landets største forhandler af tasker, Neye, kommer stærk ud af 2015 med sit seneste regnskab.

Resultatet af den primære drift stiger fra 10,3 millioner kroner i 2014 til lidt over 19 millioner kroner i 2015. Samtidigt øger virksomheden omsætningen, mens det endelige resultat lander på 24,8 millioner kroner.

Med de sidste to års positive regnskaber lægger virksomheden endeligt årene med røde tal på bundlinjen bag sig.

Satser på provinsen

I en tid hvor gågaderne i landets små byer lider af butiksdød, har Neye valgt at gå den stik modsatte vej. Her har man valgt at lægge en række af de 36 butikker i landets mindre byer, mens man har lukket flagskibsbutikken i København. Og den strategi har givet pote i det seneste regnskab.

»For os er det vigtigt ikke kun at være til stede i landets største byer, men at være en del af lokalsamfundene rundt omkring i hele landet. Vi ved, at der er stor forskel på indkøbsadfærden regionerne imellem, og det forsøger vi at tage hensyn til. Vi inddrager derfor de lokale butikschefer i forhold til at definere sortimentssammensætningen, så vi matcher behovene i netop deres lokalområde. Jeg er sikker på, at det er en af grundene til, at folk stadig efter 135 år kommer til Neye,« siger Camilla Raffnsøe, der er administrerende direktør i Neye.