Nextjet vil også have sin del af Cimber-kagen

Det lille svenske flyselskab Nextjet udnytter hullet efter det krakkede Cimber Sterling til både at indsætte flere fly og åbne ny destination.

Foto: Mads Nissen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På trods af at flyselskabet Skyways allerede har sat sig på den tidligere Cimber Sterling-rute mellem Nörrköping og København, melder et nyt flyselskab sig i kampen om de tidligere Cimber-passagerer i Sverige.

Denne gang er der tale om selskabet Nextjet, som oplyser, at det både øger frekvensen på den nærliggende lufthavn i Linköbing og forlænger ruten til Örebro. Det skriver branchesitet check-in.dk.

Dermed er det endnu en gang blevet klart, at regionens luftfartsspillere kredser om de tidligere Cimber-ruter som sultne gribbe. Det danske flyselskabs kollaps har efterladt et stort hul, og det er i fuld gang med at blive fyldt af de øvrige aktører.

En opgørelse fra tirsdag viste dog, at der snart ikke er mange huller tilbage i rutenettet efter at Cimber Sterling torsdag indgav konkursbegæring mod sig selv. Se den nedenfor.

Netxjets nye flyvninger går i gang 21. maj og allerede i morgen, fredag, vil det være muligt at købe billetter til destinationerne, skriver Check-in.dk.