Neurosearchs fremtid står fortsat hen i det uvisse

Mens Østre Landsret forbereder appelsagen om kursmanipulation, undersøger biotekselskabet mulighederne for en fusion eller lignende.

NEUROSEARCH Fold sammen
Læs mere
Foto: STEEN JACOBSEN

Biotekselskabet Neurosearch arbejder i øjeblikket videre med en afklaring på selskabets fremtid, og det kan enten ende med en afvikling af selskabet eller fusion med en anden virksomhed.

Det oplyser selskabet i sit regnskab for første halvår af 2015.

»Selskabet afsøger løbende mulighederne for en kontrolleret afvikling af visse af de tilbageværende aktiver, parallelt med at mulighederne for en fusion eller lignende afsøges«, skriver Neurosearch.

Neurosearch har fortsat to projekter i pipelinen, som de dog forsøger i stedet at afhænde projekterne. Derudover har selskabet et par mellemstore aktieposter i to virksomheder.

Samtidig venter selskabet på, at Østre Landsret i starten af næste måned går i gang med behandlingen af en appelsag om kursmanipulation, som selskabets tidligere topchef sidste år blev kendt skyldig i ved byretten. Neurosearch regner med, at der vil være en dom i fjerde kvartal i år.

Neurosearch havde i første halvår af 2015 et underskud på driften på 3 mio. kr. mod et minus på 9,8 mio. kr. i samme periode året før.

Den første halvdel af året har ikke givet anledning til at røre ved de finansielle forventninger for hele året, som dermed fortsat hedder et underskud på driften på 7-9 mio. kr.