Neurosearch tøffer videre uden aktiviteter

Neurosearch fortsætter med så småt at brænde penge af, mens alle aktiviteter er indstillet og sat til salg.

ARKIVFOTO. Adm. direktør for NeuroSearch, Patrik Dahlen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares

I første kvartal betød det et underskud på driften på 2 mio. kr., mens der efter skat var et tab på 4 mio. kr. Derefter var der 82 mio. kr. tilbage i kassen. Det fremgår af en periodemeddelelse fra selskabet onsdag morgen.

I samme kvartal af 2014 tabte Neurosearch 2 mio. kr. både på driften og efter skat.

Neurosearch arbejder fortsat på at frasælge aktiverne, som består af de to kliniske projekter Seridopidine og Ordopidine, to ejerandele i selskaberne Nsgene og Atonomics, og to licensaftaler for de solgte lægemiddelhåb Huntexil - købt af Teva - og Tesofensine, der blev overtaget af Saniona.

Der er dog intet nyt at fortælle om salgsprocessen, ligesom forventningerne til 2015 også fastholdes. De lyder på et driftsunderskud på 7 til 9 mio. kr.

- I forventningen indgår hverken indtægter fra eventuelt salg af et eller flere af selskabets aktiver eller mulige indtægter fra selskabets aftaler med Teva, Saniona eller andre, ligesom der ikke i forventningen er taget højde for en eventuel tilbageførsel af den i 2014 foretagne hensættelse på 5 mio. kr. til dækning af den bøde, som selskabet i 2014 blev idømt af Københavns Byret, supplerer Neurosearch.

/ritzau/FINANS