Neurosearch i mindre underskud efter salg af Huntexil

Der er stadig ikke mange klejner i kassen hos Neurosearch, der efter tredje kvartal har øget sin negative egenkapital med endnu et milliontab.

NeuroSearch i Ballerup. Fold sammen
Læs mere
Foto: NeuroSearch
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er stadig ikke mange klejner i kassen hos Neurosearch, der efter tredje kvartal har øget sin negative egenkapital med endnu et milliontab.

Udviklingsomkostningerne endte på 14,1 mio. kr. i kvartalet for selskabet, der har sat alt i bero grundet de manglende penge. Det gav et underskud på de fortsættene aktiviteter på 23,9 mio. kr. i kvartalet, hvilket også var nettotabet. I samme periode sidste år tabte Neurosearch 489,5 mio. kr.

Oven på tredje kvartal var egenkapitalen i Neurosearch minus 79,0 mio. kr.

Neurosearch er under afvikling, og bygningen i Ballerup er sat til salg til 165 mio. kr. Der ud over har selskabet afsat Huntexil til Teva.

- I dette kvartal er det lykkedes os at sælge Huntexil-projektet til Teva. Dermed fik Neurosearch forbedret selskabets likviditet væsentligt. Parallelt med overførslen af projektet til Teva vil bestyrelsen og direktionen afsøge alternativer for at maksimere værdien af de resterende aktiver, som består af visse kliniske projekter, selskabets bygning, selskabets ejerandele i associerede virksomheder og et skatteaktiv, skriver administrerende direktør, René Schneider, i regnskabet.

Neurosearch fastholder forventningerne til resultatet for helåret 2012 til et underskud af primær drift på ca. 350 mio. kr. som annonceret den 25. oktober 2012 i forbindelse med den endelige gennemførelse af salget af Huntexil-projektet.