Nets udfordres igen på online-betaling

Den nye danske virksomhed Clearhouse er klar til at udfordre Nets på markedet for netbutikkers kortbetaling.

Nets har monopol på dankortet og tilbyder også indløsningsaftaler til kort som Visa og MasterCard gennem datterselskabet Teller. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Virksomheden Clearhouse tilbyder indløsningsaftaler til netbutikker og begyndte officielt d. 23. marts, men tager allerede kampen op mod Nets, der blandt andet har monopol på dankortet.

Det skriver Børsen.

Ifølge adm. direktør og medstifter i Clearhouse, Claus Methmann Christensen, skal den nye spille differentiere sig på markedet ved at yde bedre og hurtigere service.

»Vores unikke og primære salgspointe er, at vi behandler kundens ansøgning stort set samme dag. Hvis du sammenligner det med markedet, hvor gennemsnittet er mellem to-seks uger, så skal der ikke særligt meget til, før vi bliver et attraktivt sted at gå hen med enten sit nystartede koncept eller sin eksisterende butik,« siger Claus Methmann Christensen til Børsen.

Direktøren fortæller også til Børsen, at det har kostet mellem seks og otte mio. euro at starte Clearhouse op, og at det har taget fem år.

Inden for et par år forventer direktøren også, at virksomheden er klar til at kigge på fysisk handel, der skal erobre Europa og forhåbentlig ramme målet på 200.000 kunder inden for et par år.