Nets henter ny kommunikationschef hos mediebureau

Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nets har ansat ny kommunikationschef, og det bliver 49-årige Pia Stoklund, der kommer fra en stilling som viceadministrerende direktør i kommunikationsbureauet Mannov.

Hun har blandt andet tidligere været ansat som kommunikationsdirektør i Nordea og TDC.

»Det glæder os meget at Pia har sagt ja til at blive Nets' nye kommunikationschef. Pia har omfattende erfaring fra en række tunge kommunikationsstillinger i internationale virksomheder.«

»Samtidig er hun en stærk leder, og hun mestrer både de interne og de eksterne aspekter af kommunikationsopgaven. Vi ser frem til, at hun blive en del af Nets-teamet,« siger betalingsselskabets topchef, Bo Nilsson, i en pressemeddelelse.

Hun tiltræder stillingen 1. september og afløser Karsten Anker Pedersen, som sagde op tidligere i år. Han var en af de mange medarbejdere, som tjente rigtig fine penge på Nets' børsnotering sidste år.

Ifølge Berlingske Business kunne han veksle en investering på 390.000 i Nets' aktieprogram til et afkast i nærheden af 35 mio. kr.

Karsten Anker Pedersen har for nylig stiftet sit eget kommunikationsbureau med navnet Borgen Communication & Public Affairs sammen med en endnu unavngiven partner.

Bureauet vil blandet andet tilbyde kommunikation ved regnskaber og rådgivning ved større virksomhedshandler.