Nets har fået vokseværk i Sverige

Danske Nets indtager Sverige. På blot få år er Nets tilstedeværelse i Sverige vokset, men selskabet vil ikke bare være en af de store i norden, den vil være den største. Administrerende direktør i Nets, Bo Nilsson, nævner selskabsopkøb som en mulighed.

NETS CEO Bo Nilsson. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Dagens Industri.

- Vi er en ledende aktør inden for betalinger i Norden. Som eksempel kan nævnes, at vi forvalter og behandler omkring 36 mio. betalingskort i Norden, siger Bo Nilsson til Dagens Industri.

Nets kurs er faldet med omkring 20 pct. siden børsnoteringen i september. Dog har selskabet en værdi på næsten 31 mia. svenske kroner, hvilket er højere en rivalen Klarnas seneste vurdering på 19 mia. svenske kroner.

De seneste år har Nets udviddet i Sverige med flere millioninvesteringer, der blandt andet tæller Payzone, Dibs og Kortaccept.

Succesen har givet betalingsselskabet mod på flere virksomhedsopkøb. Dog vil Bo Nilsson ikke nævne nogle navne, men Bankgirot vurderes som en mulig kandidat af Dagens Industri.

Bankgirot håndterer et transaktionsflow på omkring 50 mia. svenske kroner dagligt og ejer mobilapplikationen Swish, der har fem mio. brugere i Sverige.