Netop Solutions nedjusterer og låner af storinvestor

Netop Solutions nedjusterer tirsdag sine forventninger til 2013 efter et skuffende andet kvartal. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Ib Kunøe selskabet, Consolidated Holdings, har lånt Netop Solutions på 4 mio. kr.. Consoloidated Holdings har tidligere på året fremsat købstilbud på hele selskabet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Soren Brissing
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Netop venter nu en omsætning på 85-90 mio. kr. i år og et EBITDA-resultat på mellem 0 og 5 mio. kr.

Tidligere havde Netop en forventning om 90-95 mio. kr. i omsætning og et EBITDA-resultat på 3 til 8 mio. kr.

Det er især salget i Customer Service-segmentet, der skuffer hos Netop, hvor nysalget til enterprisekunder har ligget under det forventede i andet kvartal og især i juni.

Netop Solutions har derfor været nødt til at optage et midlertidigt lån på 4 mio. kr. hos sin storaktionær, Ib Kunøe-selskabet Consolidated Holding. Det sker for at opretholde et "rimeligt" likviditetsmæssigt beredskab, indtil en mere langsigtet løsning kan etableres, skriver Netop i meddelelsen.

- Selskabets langsigtede planer som beskrevet i årsrapporten for 2012 forventes ikke berørt af ovenstående, tilføjer Netop Solutions.

Netop-aktien er handlet en enkelt gang på fondsbørsen efter nyheden i kurs 9,50 - det svarer til et fald på 3,1 pct. mod sidste handelskurs fredag.

Netop er dog på vej mod en afnotering fra børsen, idet Consolidated Holdings ejer langt størstedelen af aktiekapitalen og har fremsat et købstilbud på de resterende aktier.

/ritzau/FINANS