Netflix udvider på det europæiske marked

Inden udgangen af 2014 vil det være muligt for indbyggere i blandt andet Tyskland og Frankrig at streame fra den populære videotjeneste.

Snart kan brugere i den centrale del af Europa også logge på streamingtjenesten Netflix. Prisen bliver angiveligt omkring de 75 kroner. Fold sammen
Læs mere
Foto: MIKE BLAKE

»Så er det officielt! Vi lancerer Netflix i Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Belgien og Luxembourg senere i år.« Sådan skriver streamingtjenesten Netflix på Twitter tidligt onsdag morgen.

Dermed vil det meste af Centraleuropa have adgang til den populære videotjeneste inden udgangen af dette år.

Udvidelsen vil åbne for millionvis af nye, potentielle seere, og udmeldingen kommer kun få uger efter, at selskabet afslørede, at den samlede kundebase på globalt plan er vokset til mere end 48 millioner brugere.

Selskabet afslørede ikke abonnementsprisen i de seks nye europæiske lande, men ifølge det franske dagblad Le Figaro vil Netflix være tilgængelig for franskmændene midt i september med en månedlig pris på 10 euro, hvilket svarer til 75 danske kroner.

Netflix lancerede videotjenesten i England, Irland, Danmark, Finland, Norge og Sverige i 2012 og udvidede med Holland det efterfølgende år.