Netbutik truer med at droppe e-mærket i protest

Den nordjyske onlinebutik Coolshop kritiserer e-handelsfondens for manglende information og langsom sagsbehandling og overvejer nu helt at melde sig ud af ordningen.

Mike Nielsen, dir. Coolshop, der sælger spil over nettet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Spilforhandleren Coolshop er måske på vej til helt at droppe sin status som e-mærket onlinebutik. Direktør Jakob Risgaard siger til CRN, at han i et stykke tid har overvejet om medlemskabet af e-handelsfonden, som administrerer e-mærkeordningen, reelt er pengene værd.

»Administrationen er for omstændelig, og det er svært at få konkrete svar fra e-handelsfonden, når vi henvender os. Vi får mindst lige så god besked, når vi kontakter Forbrugerstyrelsen direkte,« siger Jakob Risgaard.

Han kritiserer desuden e-handelsfonden for i en række tilfælde at stille krav om ændringer i allerede godkendte forretningsbetingelser.

»Det er ikke tilfredsstillende, at e-handelsfonden løbende stiller spørgsmålstegn ved vore forretningsbetingelser, når lovgrundlaget ikke er blevet ændret. Det virker på mig, som om e-handelsfonden ikke tjekker de enkelte butikker grundigt nok i første omgang,« siger Jakob Risgaard.

Han understreger, at Coolshop endnu ikke har taget endelig stilling til, om man vil droppe e-mærket, og at det i givet fald først vil ske på den anden side af nytår.