Nemlig.com henter ukendt dansk kometchef til bestyrelsen

Det danske online supermarked opruster til bestyrelsen med 41-årige Jesper Højer. Han har tidligere været global topchef i den tyske discountgigant Lidl.

Nemlig.com
Nemlig.com, der er blevet populær med de såkaldte måltidskasser, har oprustet sin bestyrelse med Jesper Højer, tidligere topchef i tyske Lidl. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nemlig.com

Nemlig.com har været på jagt efter bestyrelsesmedlemmer, og valget er faldet på en af Danmarks og Europas helt store dagligvareprofiler, 41-årige Jesper Højer.

Jesper Højer er relativt ukendt i Danmark, men har gjort kometkarriere i Tyskland, hvor han i 2017 blev global koncernchef i discountkæden Lidl med ansvar for flere end 260.000 ansatte i over 30 lande. I april i år trådte Højer tilbage fra chefposten for at sikre en bedre balance mellem familie- og arbejdsliv.

»Jeg har længe holdt øje med Nemlig.com og deres imponerende udvikling. Jeg glæder mig derfor meget til at blive en del af holdet og bidrage til den fortsatte vækst til glæde for de mange loyale kunder og dygtige medarbejdere i Nemlig.com,« siger Jesper Højer i en pressemeddelelse.

Jesper Højer bliver femte medlem af bestyrelsen, der består af bestyrelsesformand Henrik Brandt, næstformand Lars Fløe Nielsen samt de to ejere, Stefan Plenge og Anders Holch Povlsen.

»Vi er utroligt stolte af at kunne tiltrække endnu en stærk profil til vores bestyrelse, og med Jesper om bord får vi vores kompetencer på en række vigtige områder styrket betydeligt,« lyder det fra Stefan Plenge.

Nemlig.com kom onsdag også med regnskab for regnskabsåret 2018/2019. Det viste, at online-supermarkedet fortsætter sit vokseværk, men stadig taber penge.

Driftsunderskuddet landede på knap 42 mio. kroner, mod et underskud på 59 mio. kroner sidste år. Samtidigt steg omsætningen 23 procent til 1,4 mia. kroner.