Nemlig.com barberer millioner af underskud

Administrerende direktør Stefan Plenge har barberet en god luns af underskuddet i Nemlig.com, men internetbutikken kører stadig med underskud tæt på en million kroner.

Administrerende direktør Stefan Plenge kører videre med underskud i Nemlig.com - omend underskuddet er mindre end tidligere år.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares
Dagligvarebutikken Nemlig.com, som udelukkende sælger varer på internettet, kommer ud med et underskud på 969.000 kroner. Det viser selskabets årsregnskab for 2012/2013.

Dermed har administrerende direktør Stefan Plenge barberet omkring 7 millioner kroner af det underskud på godt 8 millioner kroner, som selskabet leverede i den foregående regnskabsperiode. I regnskabsåret 2010/11 havde Nemlig.com et underskud på 10,6 millioner kroner.Det er tredje regnskabsår fra Nemlig.com, og ledelsen betragter årets resultat som »tilfredsstillende,« ligesom der også forventes et tilfredsstillende resultat for det nye regnskabsår.

»Det er ledelsens vurdering, at der er tilstrækkelig likviditet til at gennemføre det kommende års aktiviteter,« skriver Nemlig.com i regnskabet.

Selskabets egenkapital udgør 2,4 millioner kroner per september 2013 mod 3,3 millioner på samme tidspunkt året før.

Nemlig.com og Stefan Plenge gjorde sig tidligere på året bemærket ved at erklære priskrig mod de etablerede discountforretningen. I et forsøg på at tiltrække kunder, satte direktøren således en række varer ned til samme niveau som varerne i Danmarks førende discountkæde, Netto. Det offensive træk skabte stor opmærksomhed, ikke mindst blandt landets erhvervsmedier, herunder Berlingske Business.