NCC køber dansk råstoffirma

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

NCC Roads'' afdeling for råstoffer udvider aktiviteterne ved at købe råstofvirksomheden Danknus A/S af ejeren Johnny Hansen.

- Købet af Danknus skyldes NCC''s ønske om at have et øget udbud af sand og grus, der kan anvendes af anlægsbranchen samtidig med at den gode kundekreds inden for asfalt- og betonproduktion på Fyn kan betjenes endnu bedre fremover. Købet sikrer ikke kun adgang til store råstofreserver mange år ud i fremtiden, vi modtager også dygtige og erfarne medarbejdere, siger adm. direktør Thomas Rask Jensen, NCC Roads A/S.

NCC har overtaget virksomheden, som har ni medarbejdere, fra 1. januar 2006.

Virksomheden består af seks grusgrave og en miljøplads, hvor gammelt beton og tegl knuses for at blive genbrugt som stabilgrus.

NCC''s markedsposition og ikke mindst specialviden, for eksempel om kvalitet og miljø i råstofbranchen, vil sikre, at virksomheden kan vokse og videreføres og at medarbejderne også fremover har gode arbejdspladser, siger Johnny Hansen, sælger af Danknus.

Efter købet af Danknus bliver NCC Roads'' afdeling for råstoffer på Fyn ledet af Johnny Hansen, der får titel af områdechef. NCC Roads'' afdeling for råstoffer på Fyn består nu af otte grusgrave. En grusgrav ligger ved Øster Skerninge, en ved Sdr. Nærå, to ved Svindinge og fire ved Davinde.høy