Musikken spiller ikke på TDCs iPhone

Danmarks største teleselskab begynder også at forhandle Apples iPhone, men den dedikerede musik-mobiltelefon, virker ikke med TDCs egen musiktjeneste.

Foto: PARK JI-HWAN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En Ferrari med knallertbenzin i tanken.

Nogenlunde sådan må TDCs nye tilbud på Apples populære iPhone beskrives, efter at det fredag kom frem, at TDCs iPhone-kunder ikke får mulighed for at bruge TDCs ekstremt populære musiktjeneste Play sammen med den dedikerede musikmobil. Det oplyser TDC.

Læs også: TDC: Hurra, færre siger op!

Play giver ellers TDCs bredbånds- og mobilkunder mulighed for at hente al den musik, de kan overkomme ganske gratis.

TDC er det sidste af de store telelselskaber i Danmark, der begynder at sælge Apples iPhone, og selv om prisen for TDC Play er en integreret del af mobilabonnementerne hos TDC, er det ikke teknisk muligt for TDC at få musikken til at spille på iPhonen. Det på trods af, at musikmobilen problemfrit kan håndtere de åbne musikformater AAC og MP3.

Dermed er TDCs kommende iPhone-kunder stækket i forhold til selskabets øvrige mobil-kunder.

Både Telia, Telenor og '3' har allerede lanceret Apples iPhone 4, omend det ikke er udpræget mange kunder endnu har fået en i hænderne. Telefonen har vist sig ultra-populær, uanset at den fra begyndelsen har været behæftet med en ganske infam børnesygdom i form af en dårligt fungerende antenne.