Munthe plus Simonsen-afhopper begynder forfra

Munthe er nu minus Simonsen, der starter for sig selv. Hun er nu på vej mod at lancere sit eget brand.

Foto: Claus Bjørn Larsen/ Scanpix. Designeren Karen Simonsen starter for sig selv, efter hun i går offentliggjorde at hun forlader designsuccesen Munthe plus Simonsen.
Læs mere
Fold sammen
Den danske designerduo bag tøjmærket Munthe plus Simonsen er gået fra hinanden, da Naja Munthe har købt Karen Simonsen ud. Og nu har Simonsen valgt at starte op på ny.

Hun vil nu stå på egne ben - og er fuld gang med at lancere et brand i eget navn.

"Det er under udvikling i samarbejde med nogle af dansk modes bedste folk. Jeg forventer at kunne offentliggøre dette nye spændende projekt sidst på året," lyder det fra Karen Simonsen.

Med bruddet ophører 15 års samarbejde mellem de to designere. Men selv om de ikke længere skal lave tøj sammen, fortsætter samarbejdet på et andet plan.

Karen Simonsen vandt i sidste år prisen Walk in Style Award, som blev uddelt af Ecco - og modtog i den forbindelse 250.000 kroner, som blev skænket til SOS Børnebyerne i Ghana.

Og allerede i slutningen af januar lancerer Karen Simonsen i samarbejde med SOS Børnebyerne "Designing women of Ghana", hvor man via Munthe plus Simonsens-butikker kan købe ghanesiske tørklæder.

Samtidig fortsætter Karen Simonsen som næstformand i Danish Fashion Institute, medlem af Bevillingsudvalget i Udenrigsministeriet og som mentor for nye designere i Fashion Accelerator.

/ritzau/