MT Højgaard: Vi skal fortsat satse på lønsomheden

Det er en god idé at fremrykke investeringer og vedligeholdelsesplaner for at sætte gang i byggeriet. Det fortæller CEO i MT Højgaard, Kristian May.

Læs mere
Fold sammen
Nybyggeriet i andet kvartal er ifølge Dansk Byggeri faldet til et rekordlavt niveau og har ikke været lavere siden oliekrisen i starten af 1980'erne. Specielt erhvervsbyggeriet er hårdt ramt med et fald på 38 pct. sammenlignet med samme kvartal sidste år. Dansk Byggeri foreslår derfor, at offentlige investeringer i nybyggeri fremrykkes, og det, synes Kristian May, er en god ide.

- Det er altid en god idé at lave de infrastrukturinvesteringer og andre investeringer, der har en gavnlig effekt på samfundet både for offentlige og private, ligesom det er fornuftigt at lave den infrastruktur, der skal til for at skabe vækst og dynamik i samfundet, siger Kristian May.

Den nye situation får dog ikke Kristian May til at se sortere på tingene en hidtil. Han fortæller, at MT Højgaard fortsat kun vil kaste sig over projekter, der lever op til koncernens indtjeningskrav, og at nedturen langt fra kommer som en overraskelse for selskabet.

MT Højgaard er ejet af de børsnoterede selskaber Højgaard Holding og Monberg & Thorsen.

RB-Børsen