MT Højgaard får kæmpeordre på renovering

Boligforeningen Århus Omegn har valgt Enemærke & Petersen - en dattervirksomhed i MT Højgaard-koncernen - som entreprenør for den ene storentreprise ved den planlagte renovering af bebyggelsen Rosenhøj i Viby J. ved Aarhus.

Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bebyggelsen har 840 boliger i 27 blokke i fire etager og er opført i årene 1967-70, oplyser selskabet. 54.000 kvadratmeter facader skal renoveres, og fem blokke skal ombygges væsentligt. Og desuden skal der opføres 11 nye blokke, hver med tre boliger og i alt på 3.700 kvadratmeter. Endelig skal bebyggelsens udenomsarealer omlægges.

Renoveringen vil ske i etaper og skal være afsluttet primo 2017.

»Vi er stolte over at være valgt til denne store og spændende opgave, som vil tilføre bebyggelsen Rosenhøj nye værdier for sine mange beboere. Vi ser frem til et godt samarbejde med både bygherren, dennes rådgivere og de andre involverede i projektet,« udtaler administrerende direktør Svend R. Hartmann, Enemærke & Petersen.

MT-Højgaard ejes af Monberg & Thorsen og Højgaard Holding med ejerandele på henholdsvis 46 og 54 pct. af aktiekapitalen.