MS-ansatte må kamuflere iPhones

Ulve i fåreklæder hos Microsoft.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De seneste tal viser, at Microsoft har mistet en del markedsandele, når det kommer til det mobile marked. IPhone har været på fremfærd, og Android kan også mærke en stor fremgang i øjeblikket. Og hvis Microsoft-bosserne ikke tager markedsundersøgelserne seriøst, så bør de i det mindste tage et kig rundt på sine egne kontorer.

Ifølge kilder hos Microsoft skulle der nemlig være omkring 10.000 Microsoft-ansatte, der bruger iPhones dagligt. Altså 10 procent af den samlede stab. Det skriver Wall Street Journal.

De 10.000 er baseret på det optællinger af de apparater, som Microsoft-ansatte bruger til at tilgå firmaets email-systemer.

Ledelsen skulle eftersigende ikke være tilfreds med den store interesse. Til avisen fortæller kilder således, at iPhone-interessen hos Microsoft har fået mange til at skjule eller kamuflere deres telefon, så man ikke ved første øjekast kan se, at der er tale om en iPhone. Der skulle ellers ikke være nogen direkte ordrer om, at Apple-telefonen er bandlyst på hovedkontoret i Seattle. På det seneste er det dog blevet indført, at man kun kan få tilskud til medarbejdertelefoner, hvis de kører på Microsoft-software.