Motorola udgiver Ferrari-telefon

Er der en lille Schumacher gemt i dig. Så er Motorola RAZR maxx V6 Ferrari måske noget for dig. Modellen er velsignet af Ferrari selv.

Der er efterhånden gået ren sportsvogn i mobilerne. Der findes blandt andet modeller med Aston Martin, Lamborghini, og racerbane logoer.

Nu kommer så Motorola RAZR maxx V6 Ferrari. Måske den skulle have heddet V8 eller noget derover, nu det er Ferrari.

Modellen vil adskille sig fra den almindelige RAZR maxx ved at være helt sort, bortset fra et letgenkendeligt Ferrari-logo på fronten og den heldige ejer vil høre et 'brøl' som fra en Ferrari Formel 1-motor, hver gang telefonen tændes. Den eksterne skærm vil være prydet af en Ferrari F430-motor, mens den interne vil have billedet af en Ferrari.

Specifikationerne er ligesom den ordinære RAZR maxx, hvilket vil sige et 2 megapixel kamera til at tage billeder med samt et VGA-kamera til at foretage videoopkald. Desuden vil den have 50 MB indbygget hukommelse med mulighed for udvidelse via microSD-kort. Ligeledes vil telefonen understøtte Bluetooth 2.0 samt GPRS, EDGE, 3G og HSDPA, og kaldet turbo-3G, hvilket giver mulighed for at downloade med helt op til 3,6 megabit pr. sekund.

Motorola RAZR maxx V6 Ferrari skulle være i butikkerne i løbet af denne uge i fem kontinenter, men om dette inkluderer Danmark vides endnu ikke. Skulle den dukke op vil prisen dog formentlig blive omkring 4.000 kr.