Motorola-topchef skifter til Dropbox

Kort efter Lenovos køb af Motorola forlader topchefen sin post.

Motorolas topchef, Dennis Woodside, forlader selskabet, som under Google-ejerskab har leveret to nye Android-telefoner, som har fået megen ros. Arkivfoto: Nacho Doce, Reuters/Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: NACHO DOCE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Topchefen for den amerikanske mobilproducent Motorola forlader selskabet oven på Lenovos køb af det og bliver i stedet nummer to i Dropbox, som giver plads til at lagre personlige dokumenter og filer på nettet.

Dennis Woodside meddelte sin afgang kun to uger, efter at internetgiganten Google valgte at sælge Motorola til den kinesiske teknologigigant Lenovo for 2,9 milliarder dollars. Google købte Motorola i 2012 for 12,5 milliarder dollars men beholder Motorolas brede vifte af patenter.

Det bliver Jonathan Rosenberg fra Google, som overtager ledelsen af Motorola fra 1. april.

Dropbox måske foran børsnotering

Dennis Woodside skal være næstkommanderende hos Dropbox, der ifølge forlydender står foran en børsnotering. Dropbox er en af de mest kendte lagertjenester på nettet, hvor man kan arkivere sine data - dokumenter, billeder, musik m.m. - og dermed have adgang til dem alle steder, hvor der er internetadgang, i modsætning til at gemme dem på sin egen computer eller telefon. Samtidig kan man give andre adgang til dele af sine data.

Dennis Woodside forlader Motorola med udgangen af marts.

Lenovo er verdens største PC-producent og vil med købet af Motorola rykke op som treer efter Samsung og Apple på mobiltoplisten.