Morten Lund: Jeg var egoistisk

Tidligere bestyrelsesformand og adm. direktør for Nyhedsavisen trækker Morten Lund i retten, der nu vil finde en løsning.

Foto: Jan Jørgensen
"Jeg har været et pikhoved over for dem, og det skal være slut nu."

Sådan siger Morten Lund nu til epn.dk og vender dermed fuldstændig rundt på en tallerken, da han tidligere har afvist, at han skylder den tidligere ledelse hos 365 Media Scandinavia og Nyhedsavisen penge. Der er tale om adm. direktør for 365 Media Scandinavia, Svenn Dam og adm. direktør for Nyhedsavisen, Morten Nissen Nielsen.

Han lover nu at forsøge at betale de penge, 10 mio. kr., som Dam og Nissen Nielsen mener at have til gode for deres indsats i Nyhedsavisen. Parterne kom op at skændtes i forbindelse med Nyhedsavisens konkurs, hvor Morten Lund bl.a. beskyldte Svenn Dam for at have taget fortrolige papirer og lækket til pressen.

"Ikke lige nu, for det kan jeg ikke, men vi må finde en ordning," siger Morten Lund ifølge epn.dk.

Morten Lund presses af et retsmøde i næste uge, hvor de to tidligere direktører i Sø og handelsretten vil begære Morten Lund personligt konkurs.

"Jeg har spillet hardball over for de mennesker, og det kan jeg slet ikke finde ud af. Jeg var egoistisk og et pikhoved, fordi jeg var presset og bange. Men jeg har givet mit ord på, at jeg ville sørge for Svenn Dam og Morten Nissen Nielsen, og det vil jeg leve op til," siger Morten Lund.