Monberg & Thorsen får ny direktør

Monberg & Thorsen har udnævnt bestyrelsesmedlem Lars Goldschmidt til administrerende direktør med virkning fra den 16. april.

Monberg & Thorsen har udnævnt bestyrelsesmedlem Lars Goldschmidt til administrerende direktør med virkning fra den 16. april. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

Det er sket på det konstituerende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen, hvor Christine Thorsen blev nyvalgt til bestyrelsen i stedet for Monberg & Thorsens nuværende administrerende direktør, Mats Jönsson, der har valgt at træde ud af bestyrelsen.

Monberg & Thorsens nye direktør Lars Goldschmidt har siddet i Monberg & Thorsens bestyrelse siden 2010. Lars Goldschmidt var i perioden 2008 til 2014 medlem af Dansk Industris direktion.

Det børsnoterede Monberg & Thorsen ejer 46 pct. af entreprenørkoncernen MT Højgaard, hvis anden store ejer er Højgaard Holding.

Monberg & Thorsen og Højgaard Holdings to moderfonde, Meta Thorsens Fond og Knud Højgaards Fond, meddelte i slutningen af februar, at de har besluttet at sondere muligheden for at fusionere de to børsnoterede holdingselskaber.