Mols-Linien opjusterer efter stærk start på året

Rederiet Mols-Linien har haft en god start på 2015, og det fører nu til, at rederiet hæver forventningerne til årets resultat.

Foto: Axel Schütt. Molslinien.
Læs mere
Fold sammen

Mols-Linien venter nu et overskud efter skat på 35-45 mio. kr. for hele 2015, fremgår det af regnskabet for de tre første måneder af 2015. Før regnskabet ventede rederiet et overskud i størrelsesordenen 25-35 mio. kr.

I første kvartal overførte Mols-Liniens tre katamaranfærger 182.021 personbiler, hvilket var en vækst på 8,9 pct. i forhold til første kvartal af 2014. Antallet af passagerer på Mols-Liniens færger steg med 7,7 pct. i samme periode. En stor rejseaktivitet i påsken er med til at trække passagervæksten op.

- Vi har arbejdet hårdt på at tilpasse os kundernes rejsemønster med timedrift i de travle morgen- og eftermiddagstimer og skræddersyede koncepter til vores målgrupper, og det kvitterer både forretningsrejsende og privatrejsende for ved i højere grad at sejle mellem landsdelene, siger Mols-Liniens bestyrelsesformand, Frantz Palludan, i en kommentar til regnskabet.

I forbindelse med regnskabet oplyser Mols-Linien, at det har sikret sig fastpriskontrakter for olieprisen for hele året.

Mols-Linien-aktien stiger onsdag eftermiddag 5,9 pct. til 32,50 kr. oven på regnskabet.