Mols-Linien får ny kaptajn på broen

Kaptajn Jespersen overlader roret til DFDS-mand, når Mols-Linien får ny kaptajn på broen den 1. august, hvor Carsten Jensen tiltræder som administrerende direktør for rederiet.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Topchef siden 2011, Søren Jespersen, har besluttet at opsige sin stilling per 1. august. Det sker, efter at Søren Jespersen er lykkedes med en succesrig turn-around, fremgår det af meddelelsen.

Mols-Liniens nye direktør, Carsten Jensen, er født i 1964 og står i øjeblikket i spidsen for rederiet DFDS’ forretning på Den Engelske Kanal.

- Jeg glæder mig meget til at tage Mols-Linien til nye højder. Det er et rederi, der på få år har etableret sig som en helt central spiller i den danske infrastruktur. Den position skal fastholdes og udbygges over de kommende år ved fortsat at investere i markedet og tilpasse vores koncepter til kunderne, så vi også i fremtiden er den foretrukne genvej i Danmark, siger den kommende administrerende direktør ifølge meddelelsen.

Mols-Linien, hvori kapitalfonden Polaris har en ejerandel på omkring 80 pct., vil til den tid formentlig ikke længere være børsnoteret. Således har fondsbørsen i København oplyst, at Mols-Linien har sidste handelsdag 21. april.

Rederiets mindre aktionærer har dog klaget over beslutningen og har bedt Erhvervsankenævnet tage stilling til sagen.