Mofibo og Storytel lægges sammen

De to lyd- og e-bogstjenester slåes efter næsten tre års fælles ejerskab sammen til én, og det bliver under Mofibos navn.

Lyd- og e-bogstjenesten blev for snart tre år siden købt af den svenske Storytel-koncern. Nu lægges de to tjenester sammen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske lyd- og e-bogstjeneste Mofibo vinder slaget og bliver det fortsættende navn i Danmark, når Mofibo og den svenske ejer, Storytel, nu bliver lagt sammen.

Fra i dag vil de to tjenester, som hidtil har kørt separat, blive lagt sammen. Det betyder ifølge administrerende direktør i Mofibo, Claus Wamsler-Nielsen, at Storytels internationale IT-platform bliver basen for det nye Mofibo, hvis kunder dermed får dobbelt så meget litteratur at vælge imellem.

Storytel købte i 2016 Mofibo for 100 millioner kroner af bl.a. iværksætteren Morten Strunge, som stiftede selskabet i 2013 og fik skabt et helt nyt marked for at læse e-bøger og siden lytte til litteratur.

Større udvalg og egne digitale boghylder

Sammenlægningen betyder også, at brugerne fra streame et stort udvalg af engelsksprogede e-bøger og lydbøger, at hvert familiemedlem kan få sin egen digitale boghylde med favoritværker, og at børn vil kunne nøjes med at se bøger, der er egnet for dem.

Man abonnerer på Mofibo for 129 kroner om måneden som enkeltbruger eller 159 kroner som familie med to konti og har dermed ubegrænset adgang til alt indhold på tjenesten.

Storytel-kunder har allerede adgang til funktionerne, mens Mofibo-kunderne får det i løbet af kort tid.

Storytel købte i marts 2017 også det danske forlag People's Press.