Møns bolchekonge køber prinsen af Store Merløse

Møn Bolchers ejer, René Harms, har opkøbt Prins Jørgens Bolcher, hvor han selv startede som bolsjekoger for 22 år siden.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Møn Bolcher har opkøbt og overtaget virksomheden Prins Jørgens Bolcher, der er placeret i Store Merløse mellem Slagelse og Roskilde. Det fortæller Møn Bolcher i en pressemeddelelse, hvor prisen dog ikke fremgår.

I dag ejer bolsjekogeren René Harms 95 procent af Møn Bolcher, men for 22 år siden startede han sin karriere hos netop Prins Jørgens Bolcher, der dengang lå i Vordingborg. Siden skiftede Harms dog arbejdsplads til Møn Bolcher, og i 2005 overtog han halvdelen af virksomheden.

Men nu slutter cirklen altså for René Harms, der drømmer om at lave en gourmetserie af bolsjer. I den henseende er erhvervelsen af Prins Jørgens Bolcher et skridt i den rigtige retning, fremgår det af pressemeddelelsen.

Efter planen skal Prins Jørgens Bolcher flytte ind hos Møn Bolcher i Stege, der er en del af Vordingborg Kommune. Desuden skal der ansættes nye medarbejdere, fortæller Thomas Krøll, der er administrerende direktør i Møn Bolcher, i pressemeddelelsen.