Mødet mellem fagbevægelsen og Ryanair varede otte minutter

Der var ikke meget at tale om, da fagbevægelsen og Ryanair i dag mødtes til en snak. Det blev en kort og resultatløs snak.

Foto: Erik Refner. Formanden for Flyvebranchens Personale Union (FPU), Thilde Waast, sammen med LO's advokat Peter Nisbeth (th) og formanden for Serviceforbundet, John Dybart (tv), før mødet med Ryanair på Hotel Hilton i Københavns lufthavn onsdag
Læs mere
Fold sammen

Mødet sluttede nærmest, inden det kom i gang.

Onsdagens møde mellem Ryanair og den danske fagbevægelse i form af Serviceforbundet varede kun otte minutter, fortæller journalist ved Serviceforbundet, Carsten Dall.

»Der var ikke basis for mere snak. Så det var en kort omgang,« siger han.

Carsten Dall vil dog ikke uddybe, hvad der blev sagt på mødet, eller hvilke skridt fagbevægelsen nu vil tage, hvor det angiveligt ikke er lykkedes at få Ryanair til at indgå overenskomst.

Sidste onsdag gav Arbejdsretten fagbevægelsen grønt lys til at indlede en konflikt mod Ryanair, hvis selskabet ikke vil tegne dansk overenskomst med de kabineansattes fagforening.

John Dybart, formand for Serviceforbundet, har tidligere gjort det klart, at konflikten nu muligvis vil udvides til ikke blot at omfatte Københavns Lufthavn, men også lufthavnene i Billund og Aarhus.