Modeugen får kendt magasinredaktør som ny direktør

Det bliver mediekvinden Camilla Frank, der overtager Eva Kruses stilling som administrerende direktør for Copenhagen Fashion Week.

Det bliver Camilla Frank, der overtager posten som administrerende direktør, og med en fortid som chefredaktør på modemagasinerne Alt for Damerne og Eurowoman er det langt fra en ukendt verden, den nye direktør træder ind i. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Copenhagen Fashion Week har fundet Eva Kruses efterfølger i modeverdenen. Det bliver nemlig Camilla Frank, der overtager posten som administrerende direktør, og med en fortid som chefredaktør på modemagasinerne Alt for Damerne og Eurowoman er det langt fra en ukendt verden, den nye direktør træder ind i.

I en pressemeddelelse fra Copenhagen Fashion Week fremgår det, at Camilla Frank tiltræder stillingen som administrerende direktør den 1. december. Herefter skal Eva Kruse fokusere på Danish Fashion Institutes nye strategi inden for bæredygtighed og Copenhagen Fashion Summit.

Camilla Frank har 15 års erfaring fra mediebranchen, og som administrerende direktør for Copenhagen Fashion Week bliver hende opgave at drive og udvikle modeugen.

»Copenhagen Fashion Week er både nationalt og internationalt et stærkt brand, som jeg har fulgt på sidelinjen i en række år. Det bliver en fantastisk opgave at både videreføre og revitalisere en i forvejen anerkendt modeuge,« udtaler Camilla Frank.

Ifølge bestyrelsesformand for Copenhagen Fashion Week, Niels Eskildsen, skal Camilla Frank være med til at forme den nye strategi, og han mener, at den nye direktør har den rette profil til at »favne det meget brede job«.

»Jeg er overbevist om, at vi har fundet den helt rette kandidat til at implementere den kommende nye strategi for modeugen og løfte den til et nyt niveau,« udtaler formanden.

Copenhagen Fashion Week er et selvstændigt selskab under Danish Fashion Institute.