MobilePay rykker ind i Netto og Føtex

I fremtiden vil kunder i Dansk Supermarkeds forretninger kunne betale med MobilePay ved kassen. Indtil videre er det dog kun kaffen, som kan betales med mobilen.

Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Stricker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De var skeptiske over for mobilbetaling til at begynde med, detailhandelskæmperne. Men nu indleder Dansk Supermarked et samarbejde med Danske Bank, som vil lade kunderne betale med MobilePay i deres forretninger.

Til at begynde med udrulles mobilbetalingsløsningen i Dansk Supermarkeds syv Starbucks-caféer, men det er meningen at mobilbetalingen på sigt også skal kunne bruges ved kassebåndet.

Danske Bank lancerede sin erhvervs-løsning for mobilbetaling i efteråret, men det er første gang. at en af detailhandlens kæmper tager MobilePay til sig.

»Vi begynder i det små og gør os erfaringer og lytter til kunderne undervejs. Mobilbetaling udvikler sig med lynets hast, og på sigt er der ingen tvivl om, at mobiltelefonen bliver central i betalingen både i vores fysiske butikker og online. Derfor skal udviklingen følge med kunderne og deres behov, her og nu,” siger e-commerce direktør i Dansk Supermarked,” Jørgen Klüwer, e-commerce-direktør i Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.Både Dansk Supermarked og COOP har tidligere været skeptiske over for indførslen af mobilbetaling ved kassebåndene.

»Nogle har været skeptiske overfor mobilbetaling i større butikker. Vi er ret sikre på, at hele detailhandelen om få år har indført mobilbetaling med adskillige tilkoblede intelligente muligheder. Det kommer til at gå hånd i hånd med Dankortet, som fortsat vil være en central del af betalingsmønstret herhjemme,” siger Kim Fuglsang Kristoffersen, chef for forretningsudvikling i Danske Bank i en pressemeddelelse.