MobilePay rykker ind i busskuret

En ny mobil tjeneste lanceres nu via MobilePay, så kunderne med blot to klik på deres smartphone kan scanne reklamer i bybilledet og bestille varen til levering på hjemadressen.

Scan en reklame i bybilledet på din smartphone, betal med MobilePay, og så er varen bestilt til levering. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brug din mobil til at scanne en reklame i busskuret eller i en butiksrude, tryk på betalingsknappen på telefonen, og så er varen på vej til din hjemadresse. Så enkelt er det at købe varer med en ny tjeneste, som nu lanceres i Danmark.

Tjenesten integreres i Danske Banks MobilePay, så alle brugere af MobilePay kan gøre brug af tjenesten. Bag selve teknologien står en af de førende udbydere af mobil e-handel, Powa Technologies, og AFA JCDecaux, som er en del af JCDecaux, der er verdens største virksomhed inden for udendørs-reklamer.

Kunderne vil kunne shoppe døgnet rundt med deres smartphone blot ved at scanne de særlige tags på de tusindvis af buslæskærme, reklamemedier på stationer, lufthavne samt andet byudstyr produceret af AFA JCDecaux.

Se her, hvordan den revolutionerende mobil tjeneste fungerer:

»Danmark går forrest i udviklingen af det kontantløse samfund og vil nu være det første land, der får glæde af den revolutionerende teknologi leveret af AFA JCDecaux – og flere lande vil komme til,« skriver de to partnere i en pressemeddelelse.

Casper Claudius Gregersen, kommerciel direktør i AFA JCDecaux, udtaler:

»PowaTag er den perfekte løsning, som bringer vores reklamer op på et helt andet niveau. Nu handler det ikke bare om at tiltrække opmærksomhed, men om at give kunden mulighed for at købe produktet med det samme. Sammen med PowaTags samarbejde med MobilePay betyder denne aftale, at vores kunder øjeblikkeligt vil kunne nå ud til en målgruppe på mere end 2 mio. mennesker.«

Dan Wagner, adm. direktør i Powa Technologies, siger:

»De reklameplatforme, som AFA JCDecaux udvikler, er en integreret del af vores dagligdag og derfor helt ideelle til at ramme kunderne på det rigtige tidspunkt. Med PowaTag er der ikke langt fra tanke til handling lige der, hvor kundens interesse bliver vakt.«

AFA JCDecaux har en markedsandel på 48 % i Danmark og vil tilbyde PowaTag-løsningen i 20 større byer, bl.a. København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Finans-TV: Spring køen over med Order & Pay