Mobilepay kurtiserer til butikkerne og starter priskrig

Den Danske Bank-ejede betalingsløsning Mobilepay sænker priserne markant over for butikkerne og starter derved en priskrig på betalingsmarkedet, hvor Mobilepay nu kan stå i direkte konkurrence med det mobile dankort fra Nets

Mobilepay starter en priskrig på betalingsmarkedet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe

Efter 1. april vil gebyrer på transaktioner for betaling via Mobilepay ligge på mellem 0,30 og 0,75 kr. og flere firmaer vil således opleve en besparelse på op til 85 pct. i forhold til de nuværende omkostninger ved betalingsløsningen.

Det skriver Børsen.

Mark Wraa-Hansen, der er chef for Mobilepay, mener, at de nye sænkede priser øger konkurrencedygtigheden betydeligt i jagten på større udbredelse i butikkerne.

»Vi mener, at det er yderst konkurrencedygtige priser. Der er ingen tvivl om, at vi vil være ekstremt konkurrencedygtige på tværs af kundesegmenter- særligt for de mange små og mellemstore er det en attraktiv pris,« siger Mark Wraa-Hansen til Børsen.

Med den nye prismodel håber Mobilepay dog også at blive mere interessante for store supermarkedskæder som Coop og Dansk Supermarked, der begge i første omgang har afvist Mobilepay og valgt at satse på Nets, der snart ruller ud med sit mobile dankort.