MobilePay kåret til årets app

Appen til nem overførsel af penge, MobilePay, som Danske Bank står bag, er kåret til årets bedste app i Danmark 2013.

MobilePay fra Danske Bank har taget en stor del af markedet og er netop kåret som årets bedste app til smartphone. Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Titlen som 2013s bedste app til mobiltelefoner er gået Dansk Banks, MobilePay, der gør det muligt for brugere hurtigt og nemt at sende penge til hinanden.

Kåringen fandt sted torsdag aften, hvor juryen, anført af formand Nikolaj Sonne, uddelte en række priser, skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

»Vi er meget glade og ydmyge over de flotte udmærkelser. Vi har selv været overraskende over, hvor hurtigt danskerne har taget MobilePay til deres hjerter,« sagde projektlederen bag MobilePay, Bo Tolstrup, efter uddelingen af prisen.

Over 950.000 mennesker har på ni måneder downloadet MobilePay, og det med en hastighed på cirka 4.000 om dagen, skriver Danske Bank.

Ifølge Nikolaj Sonne er MobilePay en overbevisende debutant på et marked, som i stigende grad benytter sig af elektroniske kontanter.

»Danske Bank meldte sig ud af rundbordsdemokratiet og lavede sin egen løsning. Der er truffet klare valg, så løsningen fremstår superenkel og nærmest perfekt,« sagde Nikolaj Sonne under prisuddelingen, skriver Danske Bank.