Mobilepay dropper Nets

Næste år flytter Danske Bank en stor del af betalingerne fra Mobile Pay væk fra Nets og over til den svenske konkurrent Bambora.

Foto: Linda Kastrup. Chefen for MobilePay i Danske Bank - Mark Wraa-Hansen.
Læs mere
Fold sammen

Alt imens Nets kæmper med at finde fodfæste på børsen efter en tumultarisk start, må betalingstjenesten lide den tort at blive valgt fra af en af kunderne.

Danske Bank har således valgt at flytte størstedelen af betalingerne fra Mobile Pay væk fra Nets og over til den svenske konkurrent Bambora, skriver Børsen fredag. 

»Kort fortalt handler det om, at Bambora leverer en løsning, der sætter kunden i centrum. En løsning, der er bedre og mere omkostningseffektiv,« siger Mark Wraa-Hansen, chef for Mobilepay i Danske Bank, til Børsen.

Ifølge Danske Bank ventes man at runde 180 millioner betalinger via Mobile Pay i løbet af 2016 og størstedelen af dem vil Bambora altså skulle varetage i fremtiden.

Det vil være transaktioner med internationale kort, Bambora i første omgang overtager, mens det ifølge Børsen højst sandsynligt også vil ende med, at Bambora skal håndtere de Mobilepay-betalinger, der sker med Visa/Dankort.

Nets oplyser til Børsen, at man ikke kommenterer »mindre kontraktforhold«. Til gengæld udtrykker Bambora ikke overraskende stor glæde over at have landet Danske Bank som kunde.