Milliondyre smykker forgylder producent

Shamballa Jewels har fat i den lange og dyre ende, og smykkeproducenten har de senere år mangedoblet sit overskud.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Op til 2,4 millioner kroner for et armbånd er ikke afskrækkende for velhavere på jagt efter en smykkegave til konen, og smykkeproducenten Shamballah Jewels mærker det tydeligt på bundlinjen.

Således fik Shamballa Jewels sidste år et overskud før skat på 15,5 millioner kroner mod 3,4 millioner kroner året forinden. Samtidig venter selskabet, at omsætningen vil stige 30 procent i løbet af 2011.

"Vi er vokset eksplosivt de sidste år, og rent faktisk har 2010 været vores bedste år nogensinde. Vi henvender os til de kundesegmenter, der stadig bruger penge, og det går forrygende," siger Mikkel Kornerup ifølge dagbladet Børsen.

Læs også: Dansk smykkekrig i Hollywood

Shamballa Jewels kunder er velhavere fra hele verden, og sidste år solgte smykkeproducenten seks smykker til en værdi langt over en million kroner. Det dyreste smykke blev solgt i Zürich, hvor en kunde købte et armbånd til 2,4 millioner kroner.

Lige nu sælger Shamballa Jewels både i Paris, London og Zürich, og næste stop hedder både USA, Qatar, Ukraine og Rusland, skriver Børsen.