Millionærerne kan nu slå sig digitalt løs hos Danske Bank

Danske Bank har hævet investeringsloftet i sin digitale investeringsløsning June, så danskerne kan lade robotterne forvalte endnu flere penge.

Tonny Thierry Andersen, der er bankdirektør og ansvarlig for Danske Bank Wealth Management fortæller om Danske Banks nye investeringsløsning June. Torsdag den 4. maj 2017 kom Danske Banks nye investeringsløsning June. I den anledning holdt Danske Bank en pressebriefing med et oplæg om bl.a. baggrunden for at udvikle June. Nu kan danskerne hælde endnu flere penge i den digitale løsning, efter at Danske Bank har hævet investeringsloftet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Danske Bank løsner nu tøjlerne en smule på sit digitale investeringsprodukt June. Hvor der førhen var et investeringsloft på 300.000 kroner for hver enkelt investor, er det nu hævet til en rund million kroner.

Det fremgår af bankens hjemmeside for produktet.

June er en webløsning, hvor man kan investere helt ned for 100 kroner til en årlig omkostning på 0,8 procent af ens investering, og man kan til enhver tid sætte penge ind på eller trække penge ud fra sin investeringskonto. Ti spørgsmål, som blandt andet omhandler indkomst, risikoprofil og fremtidsforventninger, og så skulle man komme i gang med investeringerne inden for ti minutter. Afhængig af svarene anbefales én ud af fem forskellige profiler, som er sammensat af de udenlandske, passive indeksfonde, der er styret af investeringsrobotter, kaldet ETF.

Tilbage i august måned kunne Danske Banks chef for Wealth Management, Tonny Thierry Andersen, fortælle, at June var en løsning, som banken stadigvæk udviklede på, og at netop investeringsloftet ville være i fokus.

»Vi er kommet med den første version i foråret, men vi har ting i pipelinen resten af året og næste år, som skal udvikle June. Jeg kan allerede nu sige, at grænsen på de 300.000 kroner bliver øget. Nu skulle vi lige teste det af. Gennemsnitsinvesteringen er steget fra 2.900 kroner helt i starten til nu at være på 18.000 kroner. Men der er da nogle, som er oppe i nærheden af de 300.000 kroner, og den grænse vil blive øget senere i år,« som han dengang sagde til Berlingske Business.

Indtil videre - ved udgangen af september - har danskerne investeret 152 millioner kroner via Danske Banks June.