Midtjyske problemknusere snupper vækstpris

Bredtfavnende ingeniørvirksomhed fra Skanderborg bliver regional vinder i vækstdysten EY Entrepreneur of the Year. Juryen kalder virksomhedens team ”vanvittigt dygtige”.

Vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2016 i region Midtjylland – Dansk IngeniørService: Ejerne Michael Gadeberg (tv) og Søren Bunk.  Fold sammen
Læs mere

Onsdag aften er den midtjyske afdeling af vækstdysten EY Entrepreneur of the Year blevet afgjort. Her blev det afsløret, at det i år er virksomheden Dansk Ingeniørservice A/S, der får lov til at repræsentere regionen til landsfinalen i november.


Kåringen fandt sted i konferencecentret Hermans i Tivoli Friheden. På trods af det aarhusianske islet, er årets vindervirksomhed forankret i Skanderborg – selv om den efterhånden har kontorer flere steder i både ind- og udland.
Dansk Ingeniørservice er efterhånden en vægtig aktør inden for ingeniørfaget. Virksomheden startede ud i 1997 med at fokusere på industrielt design, men med tiden har den bredt sig til at favne en lang række discipliner – det gælder alt fra software til hardware.


På trods af ekspansionen vurderer konkurrencens dommerpanel, at virksomhedens innovative ånd stadig er intakt, lyder det fra Mads Meldgaard, partner i EY og regionsansvarlig i EY Entrepreneur of the Year for Midtjylland, i en skriftlig kommentar.


»Juryen er imponeret over, at virksomheden løbende professionaliserer og hele tiden formår at skabe og fastholde en stærk kultur og sikre, at nye medarbejdere forstår virksomhedens DNA,« siger han og tilføjer:


»Årets vinder har passion for teknik og processer og finder innovative og nye løsninger på tekniske udfordringer. Det er en virksomhed i konstant bevægelse og udvikling - og de er vanvittigt dygtige.«


EYs Mads Meldgaard noterer sig, at Dansk Ingeniørservice har formået at bevæge sig fra at være en lille iværksættervirksomhed til at blive en globalt orienteret videns- og innovationsvirksomhed.
Samtidig har grundlæggeren Michael Gadeberg etableret en stribe sideprojekter, uden at hverken innovationsniveauet eller medarbejderplejen er blevet udvandet.


I det hele taget mener revisionshusets midtjyske konkurrenceansvarlige, at hele regionen kan gå ind i årets konkurrence med rank ryg. Midtjylland kan i år præstere 290 virksomheder, der lever op til konkurrencens skrappe krav. Det er 25 procent flere end året før. Landsgennemsnittet er 21 procent.
”Fremgangen er bl.a. drevet af virksomheder, der lykkes med en større internationalisering og omstilling af deres forretning. Årets vinder i regionen er et godt eksempel med kunder, der er blandt de største og mest innovative virksomheder i Danmark og i stigende grad i udlandet,” siger Mads Meldgaard.
Torsdag aften kører Entrepreneur of the Year-toget videre til regionskåringen i Syd- og Sønderjylland. Følg med på Business.dk for at få seneste nyt om konkurrencen og dens vindere.