Midtjylland: Dansk Ingeniørservice

Seks regioner, seks vindere. Alle som én imponerer de regionale vindervirksomheder i virksomhedsdysten Entrepreneur of the Year.

EY Entrepreneur of the Year i Bella Center. Vinder af region Midtjylland, Dansk Ingeniørservice.De to direktører, Michael Gadeberg og Søren Bunk. Den 24. november 2016. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skanderborg kan mere end at lægge jord til en festival. Den midtjyske by huser også fremadstormende virksomheder, og den nok mest imponerende er Dansk Ingeniørservice A/S.

Virksomheden er industriens problemknuser. Dansk Ingeniørservice løser virksomheders udfordringer med at nytænke og forbedre maskiner og processer. Det har virksomheden grundlæggende gjort, siden den blev etableret i 1997, og med tiden har den vokset sig stor. I dag skal de to hovedpartnere, Michael Gadeberg og Søren Bunk Jensen, tøjle en international vækstvirksomhed med 350 medarbejdere og kontorer i ti byer.

Virksomheden kunne i sidste regnskabsperiode præstere et bruttoresultat på 111 mio. kr. og en bundlinje på 19 mio. kr. Væksten er galoperet frem de seneste år, og Dansk Ingeniørservice har ikke haft svært ved at leve op til Entrepreneur of the Year-dystens krav om mindst 15 pct. vækst.

Direktør Michael Gadeberg er dog ikke bleg for at pege ét bestemt sted hen, når han skal forklare virksomhedens største styrker. De ligger hos medarbejderne.

»Vores styrke ligger i fagligheden, og vi gør en dyd ud af at ansætte årgangenes bedste hoveder. Dem har vi brugt til at skabe en vinderkultur. Ikke med pisk, men via samarbejde og konkurrence. Vi vil alle sammen være de bedste, og vi bruger hinanden til at løfte hinanden,« siger han og tilføjer:

»Det betyder dog også, at vi oplever, at medarbejder forlader os for selv at starte op. Det gør de med succes. Det er jo grundlæggende bare fantastisk. Det fortæller, hvor dygtige de er, og at vi kan tiltrække de bedste.«

Her er de øvrige regionale vindervirksomheder: