Midlertidig direktør åben over for fast stilling

Koncernfinansdirektør Anders Kronborg nikkede i dag ja til jobbet som konstitueret adm. direktør, efter bestyrelsen netop har besluttet, at Per Mikael Jensen skal forlade TV 2 langt hurtigere end først planlagt. Anders Kronborg afviser ikke, at det samme svar kan komme på tale, hvis bestyrelsen ønsker at fastansætte ham.

Anders Kronborg er åben over for fast overtagelse af checfstolen hos tv2 Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Han siger selv, han ikke var forberedt, da bestyrelsesformand Niels Boserup kl. 11 i dag spurgte ham, om han vil fungere som konstitueret direktør for TV 2 indtil en ny adm. direktør er fundet efter Per Mikael Jensen.

Anders Kronborg er i dag TV 2s koncernfinansdirektør og ham, som mange analytikere har peget på som en mulighed som enten en overgangsfigur, indtil bestyrelsen finder en ny adm. direktør efter Per Mikael Jensen, eller som mere fast inventar på direktørposten i TV 2.

Anders Kronborg vil da heller ikke afvise, at han også nikker ja, hvis bestyrelsen beslutter sig for, at det er ham, de vil ansætte som adm. direktør:

"Nu skal bestyrelsen finde ud af, hvilken profil, de vil have. Hvis de vil en anden strategi end den, der er ført de sidste par år, så er det ikke sådan en som mig. Men jeg vil ikke afvise det," siger Anders Kronborg umiddelbart efter bestyrelsesmødet i TV 2, hvor han er udnævnt til konstitueret adm. direktør.

Hvad er dine opgave på TV 2 nu?

"Det er en slag vikariat. Og det er at køre biksen videre, indtil der kommer en afklaring. Det betyder, at der sikkert ikke kommer til at ske nogle dramatiske ting, og hvis det sker, kommer det til at ske i tæt samarbejde med bestyrelsen," siger Anders Kronborg.