Microsoft giver pizza til alle nørderne

Computergiganten Microsoft serverer i aften gratis pizza til 3.000 IT-nørder 115 steder i Danmark.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Pizzaskæreren må blive glohed, når Microsoft i aften disker op med gratis pizza til nørder og mere end almindeligt IT-interesserede.

3.000 mennesker har meldt sig til en live-streaming fra Microsofts store konference for udviklere, som kaldes PDC (Microsoft Professional Developers Conference, red.).


Microsoft smider pizza på bordet for at få nyhederne om Windows Phone 7, Microsofts Azure cloud-tjeneste og andre hard-core IT-produkter til at glide lettere ned. Det skriver Epn.dk

Tiltrække nye

115 steder rundt om i landet  vil der derfor være fyldt helt op med pizzabakker, programmører og andre IT-hajer for i fællesskab at lytte til de centrale talere, som bliver streamet live fra Microsofts førerbunker  i Seattle fra klokken 18 dansk tid.

"Vi kan se, at folk, som vi normalt aldrig kommer i dialog med, melder sig til vores arrangementer. Både fordi det er gratis og fordi de kan snuse til det uden skulle forpligte sig mere, siger direktør for platforme og udviklere i Microsoft Danmark Ole Kjeldsen til epn.dk

Udsolgt af pizzaer

Det største sted for PDC-seere er på IT Universitetet i København, hvor mere end 300 deltagere vil have øjnene rettet mod storskærmen.

Ville du også gerne have haft gratis pizza kombineret ny viden om programmering og ny teknologi, så er der desværre lange udsigter. Faktisk må du nok vente til næste år.

For med de 3.000 tilmeldinger er Microsoft og Justeat løbet tør for pizzaer. Til gengæld kan du følge med i livestreamingen på http://player.microsoftpdc.com fra klokken 18.