Microsoft afviser tavle-pc'er med Windows Phone 7

Samsung havde ellers en i tankerne.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Microsoft har først lige annonceret deres nye smartphone-styresystem Windows Phone 7, og der går stadig en uge eller to, før vi får de første modeller med det nye styresystem at se på markedet. Alligevel spekuleres der allerede nu i, om Microsoft vil følge i blandt andet Apples og Googles fodspor og få lavet tablets med Windows Phone 7. Det afviser Microsoft dog.


Ingen Windows Phone 7-tablet

Greg Sullivan, der er senior product manager hos Microsoft, sagde ved den amerikanske lancering af Windows Phone 7 i New York i mandags, at Windows Phone 7 er designet til enheder med små skærme, såsom smartphones, og ikke til enheder med større skærme, såsom tablets. I stedet vil Microsoft fortsat fokusere på at udvikle pc-styresystemet Windows 7 til tablets, da det skulle give et bedre programudbud og i øvrigt have bedre netværks- og printefaciliteter.

Samsung skulle dog have været i tale med Microsoft angående en tablet med Windows Phone 7, men de planer skulle i første omgang være droppet. Det er dog nok for tidligt at udelukke en tablet med Windows Phone 7 på længere sigt, for når styresystemet bliver lidt mere modent, kan det nok godt tænkes, at Microsoft ændrer holdning.