Micro Matic i berusende opkøbshumør

Den Odense-baserede industrivirksomhed Micro Matic har sat gang i en større opkøbsbølge, der skal gør selskabet i stand til at levere alle delene i et fadølsanlæg til bryggerier og barer over hele verden.

Produktion af fadølsanlæg hos Micro Matic i Kaunas, Lithaun. Til BM Business Fold sammen
Læs mere
Foto: Malte Kristiansen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Børsen.

Koncernen sidder allerede på 80 pct. af verdensmarkedet på sit felt, men der er endnu et stykke vej til, at udskænkningssystemet er komplet.

- Vores marked vokser ikke, så vi skal udnytte de muligheder, der opstår for at få flere produkter ind, så det ikke er os, der bliver en mindre virksomhed, siger selskabets topchef Søren Vilby til Børsen.

Micro Matic har netop taget den nordirske virksomhed Valpar under sine vinger. Valpar er en af verdens største producenter af ølslanger og omsatte sidste år for 125 mio. kr. Netop ølslangen, der forbinder fad- og taphane, har Micro Matic manglet som led i sin produktudvikling. Derved er den fynske industrivirksomhed nu ét skridt tættere på at kunne levere et komplet system til bryggerier og barer.

Søren Vilby vil ikke afsløre, hvor bredt opkøbsbølgen kommer til at favne, men han understreger, at koncernen ikke har nogen problemer med at rejse finansiering til opkøbene.

- Det er lige ud af landevejen, for vi har ret betydelige trækningsrettigheder i vores banker, siger topchefen til Børsen.