Michael Laudrup sætter sit strandvejspalæ til salg

Det kræver et dybt greb i lommen at købe Michael Laudrups strandvejspalæ, men til gengæld er der også udsigt over Øresund, en grund på 3.300 kvadratmeter og 426 kvadratmeter at boltre sig på indendøre.

Har du i omegnen af 39 mio. kr.? Så kan du købe Michael Laudrups imposante luksusvilla.

Den 51-årige fodboldlegende har ifølge boligsitet Boliga.dk i dag sat sin 426 kvadratmeter store ejendom på Vedbæk Strandvej nord for København til salg via liebhavermægleren Kristian Lützau, og de kommende købere kan godt begynde at glæde sig.

Ifølge salgsopstillingen er der tale om en hvidpudset ejendom opført i eksklusive materialer, som ligger på en 3.300 kvadratmeter stor grund med udsigt over Øresund.

Når man ankommer til ejendommen, bliver man mødt af en port og en stor forplads, og bevæger man sig ind i huset, kan man gå på opdagelse i en stor hall med trappeløb, et stort køkken/alrum, traske ud på en af de to terrasser eller gå op på første sal, hvor der blandt andet er en stor forældreafdeling med påklædningsgang, soveværelse med udgang til balkon mod Øresund og badeværelse en suite.

Derudover er der børnebadeværelse og to børneværelser med udgang til overdækket, vestvendt terrasse.

Michael Laudrup købte strandvejsgrunden i 1994 for otte mio. kr., udstykkede den i to dele og byggede siden hen det hus, der nu er til salg.

Blandt Danmarks dyreste huse


Med udbudsprisen på 39 mio. kr. er villaen blandt de fem dyreste ejendomme, der er udbudt til salg i øjeblikket, og skulle det lykkes Laudrup at afsætte palæet hurtigt, er der ikke risiko for, at han bliver hjemløs.

Sammen med sin kone, Siw, har han ifølge Boliga investeret i en 172 kvadratmeter stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn.

Handlen fandt allerede sted i 2013, men da lejlighederne på daværende tidspunkt kun eksisterede på tegnebrættet, blev handlen først tinglyst i år, og papirerne afslører, at Laudrup-parret betalte 14,5 millioner kroner for boligen.

Se Michael Laudrups villa her.