Mere Starbucks-kaffe til københavnerne

Snart åbner verdens største kaffekæde tre nye kaffebarer på populære lokationer i hovedstaden.

Starbucks åbner tre nye caféer på centrale lokationer i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: ERIC THAYER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmark har længe været blandt de mest kaffedrikkende lande i verden. Og nu opruster Starbucks indsatsen i krigen om de kaffeelskende københavneres gunst. I løbet af sommeren og efteråret åbner tre nye Starbucks-caféer på Fisketorvet, Frederiksborggade og i Frederiksberg Centret.

I december 2014 åbnede Starbucks sin første café på en strøgplacering, nemlig på Rådhuspladsen i København. Lignende populære lokationer skal nu sikre den amerikanske kæde mere vækst og indpas på det danske marked. Et marked, hvor bl.a. den danske kæde Baresso ellers har besat nogle af de mest besøgte steder såsom Kongens Nytorv og på Højbro Plads.

»Vi har allerede åbnet fire Starbucks-kaffebarer i Københavnsområdet, og dem har kunderne taget rigtig godt imod. De tre nye kaffebarer har super lokationer, så potentialet for dem alle er stort,« skriver Marianne Bedsted, der er direktør for Salling og franchise i Dansk Supermarked, i en pressemeddelelse.

Caféerne åbnes i samarbejde med Dansk Supermarked, som har licens til at drive de 14 eksisterende Starbucks-kaffebarer i Danmark. De bliver selvstændigt beliggende caféer i stedet for en del af et varehus, hvilket er en form, kæden tidligere har åbnet butikker i.

Danmark fik første gang Starbucks at smage i 2007, da kæden åbnede sin første skandinaviske butik i Københavns Lufthavn, Kastrup. Det var syv år efter, den største danske kaffekæde Baresso åbnede sin første kaffebar.