Medier: LD og Abramovich arbejder på ny kapital til Parken

Ifølge flere medier vil Lønmodtagernes Dyrtidsfond og Arkady Abramovich gennemføre en aktieemission i Parken. (Opdateret 12:46)

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond, Carsten Koch, og den russiske rigmandssøn, Arkady Abramovich planlægger ifølge TV2 News og Jyllands-Posten en storstilet aktieemission for Parken Sport & Entertainment.

Den skal ifølge TV2 News sikre selskabet bag fodboldklubben FC København en kapitalindsprøjtning på 400 mio. kr.

De pågående forhandlinger foregår ifølge Jyllands-Posten bag om ryggen på en anden storaktionær i Parken, milliardæren Erik Skjærbæk.

Ifølge avisen har Lønmodtagernes Dyrtidsfond længe ønsket at komme ud af sin investering i Parken, og en emission vil muliggøre dette samtidig med, at fonden kan hjælpe Arkady Abramovich, der er søn af Chelsea-ejer Roman Abramovich, til magten i den danske mesterklub.

LD-direktør Carsten Koch bekræftede onsdag, at han i sidste uge mødtes på en café med Arkady Abramovich for at tale om fodbold.

Trods en gæld på omkring 1,5 milliarder kroner, så er Parken blevet et interessant investeringsobjekt som følge af klubbens succes i Champions League.

Efter sidste års underskud på en kvart milliard kroner, forventer Parken i år et overskud på 60 millioner kroner.

Ritzau/sow