Medieboss til annonce-netværk

Tidligere administrerende direktør for TV 2 Sport Claus Bretton-Meyer er udnævnt til ny administrerende direktør for de danske annonce-iværksættere EuroAds. Han skal bringe virksomheden ud på de internationale markeder.

47-årige Claus Bretton-Meyer, der kommer fra en stilling som administrerende direktør for TV 2 Sport, og som tidligere har været adm. direktør i it-virksomheden Azlan og regionsdirektør i Cision, indtager hjørnekontoret hos EuroAds Group den 1. juli. Fold sammen
Læs mere

47-årige Claus Bretton-Meyer, der kommer fra en stilling som administrerende direktør for TV 2 Sport, og som tidligere har været adm. direktør i it-virksomheden Azlan og regionsdirektør i Cision, indtager hjørnekontoret hos EuroAds Group den 1. juli.

Det skriver markedsforing.dk.

Han kommer således til annoncenetværket, der driver en ganske indbringende forretning, med et godt kendskab til mediebranchen.

Dertil kommer, at han har mere end 20 års lederfaring fra internationale virksomheder. En erfaring, som han får rig lejlighed til at trække på i det nye job.

EuroAds er således som udgangspunkt en dansk digital annoncevirksomhed, der på syv år har rundet de 100 mio. kr. i omsætning. Produktet kaldes også performance marketing, eller et affiliate-netværk, og i modsætning til mere traditionel annoncering på nettet - hvor antallet af eksponeringer groft sagt bestemmer prisen - så afregnes denne markedsføringsform på baggrund af de leads, eller kunder, som den leverer til en annoncør.

Claus Bretton-Meyer skal være med til at få virksomheden ud på internationale markeder, og han forventer, at omsætningen er fordoblet om tre år.

Global ekspansion

- EuroAds Group er en superspændende vækstvirksomhed, som på ganske få år har taget en stærk førerposition i Norden. Jeg har stor respekt for ejernes og medarbejdernes flotte vækst og resultater, der er blevet skabt siden starten i 2006. Jeg ser meget frem til at fortsætte både vækst og til et fortsat fokus på internationalisering, siger Claus Bretton-Meyer.

Ejerkredsen og bestyrelsen bag EuroAds Group, Jimmi Meilstrup, Morten Vilsen og Thomas Paludan, glæder sig til at arbejde sammen med den nye adm. direktør.

- Claus Bretton-Meyer er en strategisk og operationel stærk leder med stor erfaring i at drive en virksomhed i vækst – senest med TV 2 Sport. Vi tror derfor på, at Claus er den helt rette person til at udvikle forretningen, der i dag har opbygget et solidt fundament med en omsætning på mere end 100 mio. årligt, og som beskæftiger 40 medarbejdere i seks lande, lyder det samstemmende fra ejerkredsen.

EuroAds har kontorer i København, Stockholm, Oslo, Helsinki, Madrid og Sao Paolo og driver ud over tracking- og optimeringsteknologi også hosting-faciliteter. Kundelisten tæller mere end 900 virksomheder rundt omkring i Europa.