Medie: Parken-formand velvidende om russisk interesse

Stik mod tidligere udmeldinger kendte Parken-formand Hans Munk Nielsen alt til planerne om Arkady Abramovich interesse i F.C. København.

Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

”Parken Sport & Entertainment er endvidere ikke involveret i nogen forhandlinger om udstedelse af nye aktier eller frasalg af aktiviteter og har heller ikke modtaget nogen henvendelser herom."Sådan lød det fra formanden i Parken Sport & Entertainment, Hans Munk Nielsen, i en meddelelse til Københavns Fondsbørs sidste fredag. Men det er ifølge epn.dk lodret forkert.

Da Carsten Koch forrige lørdag spiste frokost på Café Victor i det centrale København med den russiske milliardærarving Arkady Abramovich havde de - ifølge epn.dk - allerede forinden gennemgået alle detaljerne omkring den unge russers tilbud om at skyde 450 mio. kr. i Parken.Under morgenmødet gennemgik deltagerne detaljerne i den plan, som de klokken ti skulle præsentere for Parken-formand Hans Munk Nielsen, der ifølge epn.dk allerede dagen før var blevet informeret om baggrunden for mødet og dermed også var bekendt med Arkady Abramovich’ ønske om at skyde et trecifret millionbeløb i Parken Sport & Entertainment.

Parken-formanden var på mødet med LD og den unge russiske rigmand - ifølge epn.dks -  oplysninger positivt indstillet over for planerne, men har altså siden afvist ethvert kendskab til dem i en fondsbørsmeddelelse sidste fredag.