Medie: Norwegian åbner ruter fra København til Barbados og Las Vegas

Norwegian er klar til to nye langdistanceruter fra København. Det drejer sig eftersigende om underholdningsmekkaet Las Vegas og palmestrandene i Barbados.

Norwegian er ifølge branchesitet Check-in.dk på vej med direkte rute til blandt andet Las Vegas. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Norwegian er for længst vokset ud af sin regionale barneskjorte og har kastet sig over langdistanceruterne. Sidste år gav det pote for danske passagerer, der kunne flyve direkte til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale og Bangkok. Og nu er yderligere tre ruter på vej, ifølge branchesitet Check-in.dk.

Ifølge Check-in er to af ruterne Las Vegas og Barbados, mens den tredje destination endnu ikke er kendt. Ifølge Check-ins oplysninger åbner ruterne dog først til vinter.

Norwegian vil hverken af- eller bekræft oplysningerne, men kommunikationsrådgiver Daniel Kirchhoff oplyser, at selskabet glæder sig til at melde yderligere ud senere på ugen.

Der er i dag ingen direkte fly til de to destinationer. Ud over at være en populær turistdestination er Las Vegas også hjemby for adskillige store messer og konferencer. Eksempelvis elektronikmessen Consumer Electronics Show (CES), der løber af staben i januar, der verdens største elektronikmesse. Også finansbranchen har en stor årlig messe om betalingssytemer i Las Vegas.

Ud over en pamlestrande er Barbados knudepunkt for krydstogtskibe i hele det caribiske hav.